divendres, 1 de maig del 2015

ACTIVITA 2: PARTICIPACIÓ EN EL DEBAT: AUTOAVALUACIÓ

La segona activitat consistia en la participació a un debat, molt ben estructurat per cert. Tenint en compte el teu nom havies de posicionar-te a favor de les tecnologies o no. Podies escollir d'entre una gran varietat de temes els que més t'interessessin i contraargumentar o afegir una premissa nova en el fil a participar.

A mi em va tocar posicionar-me en el "Bàndol verd". Els fils als quals vaig participar van ser: el de TECNOPART i CT escola, fent dues intervencions en cada una.
La veritat és que resulta difícil a vegades posicionar-te en un bàndol o altre i més tenint en compte que moltes de les opinions dels companys eren certes.

He intentat participar tenint en compte  les intervencions de la resta de companys en aquell fil on he volgut participar i he  interactuat amb aquells companys/es que he volgut respondre perquè considerava del meu interès. Tot i això em va faltar temps per poder llegir amb deteniment els altres comentaris/ arguments.

En les tres intervencions que he fet, he respòs sempre a les aportacions d’algun company i hi afegia comentaris propis o extrets d’altres fonts. He  intentat seguir l’estructura que es demanava.

Considero que he treballat força els materials bàsics que se’ns va donar i que havíem de llegir, i també alguns dels complementaris dels  fils de discussió. Crec que en les aportacions he  seleccionat informació interessant per al debat provinent de les diferents fonts que he cercat.

Segurament si tornés a fer el debat modificaria alguna de les intervencions, tot i que considero que no he dit cap bestiesa, però intentaria llegir les intervencions amb més atenció per poder “discutir” les argumentacions plantejades.

Tot i això estic contenta de les meves aportacions, i considero que he fet un gran aprenentatge amb les aportacions dels meus companys i he pogut veure diferents punt de vista i opinions sobre temes diversos, relacionats tots ells amb les noves tecnologies